Szolgáltatás marketing télikert SMS

Az új laptop beállítása

Laptop szerviz szolgáltatás

Operációs rendszer telepítése laptopra.

Gépvásárlás és konfiguráció

A laptopvásárlás után az első és legfontosabb lépés az operációs rendszer telepítése, beállítása, majd a megfelelő programok, szoftverek telepítése. Az előretelepített lappal kevesebb gondja van a vásárlónak, de még azokat is érdemes bevinni a laptop szervizbe, hogy szakember végezze el a szükséges munkákat.

Ha operációs rendszer nélküli gépet vásároltál, akkor lényegesen nehezebb lesz munkára fogni azt. A megfelelő szoftver megvásárlása és telepítése némi gyakorlatot igényel, bár a legtöbb operációs rendszer gyártója részletes leírást mellékel a telepítőkészlet mellé. Érdemes figyelembe venni, hogy az előre telepített laptopok vásárlásakor a Windows rendszernek lényegesen olcsóbb az ára, mint külön megvásárolva.

Merevlemez formázása.

A most kapható laptopok 1 terrabájtos vagy még nagyobb merevlemezzel érkeznek. Ezeket mindenképpen fel kell darabolni, külön partíciót kell létrehozni az operáció rendszer részére és egy másikat az adattárolásra. A jelenleg ismert leghatékonyabb rendszer egy SSD és egy HDD meghajtó egyidejű használatát feltételezi. Az SSD meghajtó az operációs rendszer telepítésére ideálisan használható, így a Windows rendszer rendkívül gyorsan indul. A hagyományos HDD-t pedig adattárolásra használhatod.

Töröld a próbaverziókat

Az előretelepített operációs rendszerek hátránya, hogy jó néhány ideiglenes licenccel rendelkező programot is telepítettek, melyet néhány napig, esetleg hónapig használhatunk, utána vagy meg kell vásárolni a teljes verziót, vagy letilt minket a rendszer. Az ilyen szoftvereket érdemes még a legelején letörölni a laptopról.

Az új laptop beállítása egyszerűen és gyorsan történik a szervizben. Az új laptop vásárlása után az operációs rendszer telepítését és beállítását elvégezhetjük saját kezűleg, vagy szervizes szakemberre bízhatjuk, aki gyors és precíz munkát végez. Néhány további érdekes és izgalmas téma mindenki számára érthetően: laptop, szolgáltatás, operációs rendszer, szolgáltatás, Windows.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!