Szolgáltatás marketing télikert SMS

Google Play Zene 3 hónapig ingyen

Google Maps local guides

Google Maps promóció

A Google Helyi idegenvezetők program akciója

Már ideje volt az átalakításnak a Google Helyi idegenvezetők programjában. A korábbi 5 szint nem inspirálta kellőképpen a térképszerkesztő aktivistákat, hiszen aki elérte a legmagasabb kategóriát, már semmilyen további cél nem inspirálta. Az utóbbi időszakban ráadásul az ingyenes felhőalapú tárhelyet is kivette a Google a jutalmak közül, így csak az exkluzív tesztelési lehetőség csábíthatta a térkép szerkesztőket.

Ingyen zene és olcsó film

Az új, tíz szintes rendszer bevezetését egy zenés promócióval vezeti be a keresőcég. A térképen közreműködők, akik 2017. augusztus 31-ig elérik a 4. szintet, tehát minimum 250 pontot gyűjtenek, három hónapig ingyen használhatják a Google Play Zene szolgáltatást és 75%-os kedvezménnyel kölcsönözhetnek a Google

Play-ről filmet.

Jelentősen megváltoztak a pontszerzési lehetőségek is, egy-egy új hely hozzáadásáért 15 pont jár, míg korábban minden egyes művelet maximum 1 pontot ért. Hét különféle műveletért jár pont, többek között az egyes helyekről írt véleményért is.

Mit jelent az ingyenes Google Play Zene?

Az akciós előfizetés birtokában a zeneszámok letölthetők és offline is bármikor hozzáférhetők. A több mint 35 millió dal mellett rádióadókat is elérhetsz, lejátszás közben nincsenek hirdetések.

A torrent korában furcsának tűnhet a filmkölcsönzési ajánlat, de a 75%-os kedvezmény mégis elgondolkodtató, hiszen nincs szükség a film letöltésére, és bárhol bármikor megtekinthető, pár száz forintért. Sajnos a Google akciója csak egyetlen film kölcsönzésére vonatkozik.

Google Play Zene 3 hónapig ingyen tölthetsz le a laptopodra dalokat és olcsón kapsz egy filmet. A Google megváltoztatott Local Guides programjának promócióját ingyenes Google Play Zene előfizetéssel vezeti be, ami a nyár végéig mindenki számára elérhető. Néhány további érdekes, olvasni aló téma: Google első hely, laptop szolgáltatás, akció vásárlás, local guides program, Google Maps okostelefonra.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!