Szolgáltatás marketing télikert SMS

Laptop érintő kijelzővel

laptop érintő kijelzővel

Acer Spine 7 érintő kijelzős laptop

Hogyan változik a laptophasználat?

A modern számítógéphasználati szokások változásával egyre inkább előtérbe kerülnek a laptopoknál is az érintőkijelzők. Az érintőkijelzővel szerelt laptop esetében nem válik fölöslegessé a billentyűzet, éppen, hogy kiegészíti azt. Az okostelefonok és táblagépek terjedésével egyre nagyobb igény van az érintésalapú programirányításra, a legújabb operációs rendszerek is ebbe az irányba fejlődnek. A Windows a 8.1-es verziótól próbálja az érintőkijelzők és billentyűzetes rendszerek integrációját, az Android az érintőkijelzős piacról próbálja meghódítani a kombinált eszközöket.

Miért kell érintőkijelző?

A laptopok esetében a fő beviteli eszköz a billentyűzet és az egér. Bár minden laptopon található touchpad, annak funkcionalitása meglehetősen behatárolt. Az egér szerepét sokkal effektívebben veheti át az érintőképernyő, mely a laptop integrált része, tehát nem kell egy plusz hardvert magunkkal cipelni, amelyhez ráadásul valamilyen vízszintes felületre is szükség van.

Acer Spin 7

Az Acer által tervezett és gyártott Spin 7-es ultrakönnyű laptop a tablet előnyeit teszi elérhetővé a laptop által biztosított, kényelmes hardvereszközökön. A hangfelismerési eszközök tökéletlensége miatt még mindig a billentyűzet a legjobb beviteli eszköz, emellett a billentyűzet alatt műanyag ház helyett adhat több hardverelemnek is.

Az Acer Spin 7-es 1,6 kg súlyú, és mindössze 11 milliméter vastag, tehát ideális útitárs lehet, vakáció alatt vagy a hivatalos utazásokon is. A 360 fokban körbe forgatható kijelző négyféle üzemmódot tesz lehetővé. A gép használható hagyományos laptopként, tabletként, monitorként és „sátor” formában összehajtva érintőkijelzős minden egyben számítógépként. A tökéletes használhatóságról és a funkcionalitásról az i7-es processzor és a 256GB SSD meghajtó gondoskodik.

Laptop, érintő kijelzővel felszerelve könnyen használható és több funkciós. A modern laptop kijelzője már érintőkijelző, hogy a lehető legtöbb funkciót plusz hardver nélkül el lehessen érni mobil használat közben is, a világ bármely pontján, Budapest különböző részein is. Néhány további érdekes, olvasni való téma: laptop, laptop, laptop kijelző, szolgáltatás, érintő kijelző.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!