Szolgáltatás marketing télikert SMS

Szolgáltatások marketingjének sajátosságai

szerviz szolgáltatás kidolgozása

Szervize marketing stratégia kidolgozása

Hogyan reklámozzuk cégünket?

A szolgáltatást nyújtó cégek számára létfontosságú a helyes marketingstratégia kidolgozása, hiszen a gyártókkal ellentétben ők nincsennek jelen minden boltban, nehezebben jutnak el a vevőkhöz. A télikert gyártó cég vagy a kávé forgalmazók marketingstratégiája sokban hasonlít, de elemeit tekintve eltérő is lehet. A laptop szerviz marketingje viszont kevert, hiszen boltként is működnek, miközben szolgáltatást is nyújtanak.

A Budapesten tevékenykedő laptop szerviz, kávézó vagy télikert építő egyaránt szeretne a lehető legtöbb ügyfélhez eljutni, aminek az egyetlen módja a kiváló marketingstratégia kidolgozása.

A szolgáltatás reklámja

A szolgáltatások és szolgáltatások marketingstratégiájának kidolgozásakor, figyelembe kell venni azt az alaptételt, miszerint az áruval ellentétben a szolgáltatás két részből kell, hogy álljon:

  • alapszolgáltatás
  • kiegészítő szolgáltatás.

Az alapszolgáltatás értelemszerűen megnevezi a cég fő profilját, tehát a laptop szerviz esetében a laptop javítást, a télikert építésnél a szakmunkát, a kávépörkölő üzem esetében a kávépörkölést. A marketingstratégiát és a reklámot a kiegészítő szolgáltatások kihangsúlyozására építjük, ezek különböztetik meg a reklámozott céget a versenytársaitól.

A kiegészítő szolgáltatások mintegy bónuszok a vásárlók szemében.

A télikertépítést végző cég ingyenes felmérést és tervezést vállal, a laptop szerviz ingyenesen szállít házhoz Budapesten. Ezek a kiegészítő szolgáltatások teszik vonzóvá a vásárlók szemében a céget.

A folyamat

A marketing stratégia kidolgozásakor figyelembe kell venni, hogy a szolgáltatás bemutatásakor el kell magyarázni a vásárlóknak, hogyan jut el hozzájuk a szolgáltatás és hogyan vehetik majd azt igénybe. A legújabb kutatások szerint, az vásárlókat érdekli a szolgáltatás pontos menete és az ellenőrizhetőség, az audit lehetősége.

Szolgáltatások marketingjének sajátosságai egyszerűen összefoglalva és megmagyarázva. A szolgáltatás marketingstratégiájának kidolgozásakor figyelembe kell venni a télikert építés, laptop szerviz vagy kávé gép javító cég igényeit Budapesten is, ha azt szeretnéd, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson a reklám híre. További érdekes és izgalmasnak tűnő témák olvasóink számára: reklám tervezés, Budapesti szolgáltatás, szolgáltató cég, stratégia építés, olcsó szerviz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!