Szolgáltatás marketing télikert SMS

Terítéken a laptop töltő

Laptop szerviz töltő

Laptop töltő szerviz

Amit tudnod kell a mobil számítógép tápegységéről

A laptop töltő, adapter feladata, hogy a váltóáramot egyenárammá alakítsa, mellyel működtethető a mobil kütyü, ugyanakkor tölti a szerkezet akkumulátorát is.

A megfelelő típusú és minőségű akkumulátor töltő kiválasztása a laptophoz kulcskérdés, mivel a gyenge minőségű töltő tönkre teheti a laptop alaplapját. A legjobb hely a laptop töltő vásárlására a laptop szerviz, ahol hozzáértő szakemberek kiválasztják a megfelelő típust és garanciát is adnak rá.

A megfelelő laptoptöltő kiválasztásakor az első lépés a csatlakozó kiválasztása. A gyártók rengeteg típusú laptop csatlakozót gyártanak, ezért oda kell figyelni, hogy pontosan csatlakoztatható töltőt vásárolj.

Ha nem típus szerint vásárolsz töltőt, arra is oda kell figyelni, hogy a kimenő feszültség megegyezzen a laptop eredeti töltőjének paramétereivel. A megfelelő értékeket az elromlott laptoptöltő műanyag burkolatáról, egyesesetekben a laptop aljáról olvashatod le.

Ne felejtsd el, hogy az új laptop töltő polarizációja mindenképpen azonos kell, hogy legyen az eredeti adapterrel.
A laptop töltő polarizációja: a plusz a belső oldalon vagy tüskén van, a mínusz a csatlakozó henger külső oldalán található, ezt minden esetben érdemes ellenőrizni, ha nem típusazonos laptop töltőt vásárolsz a budapesti szervizben.

Néhány apróság a laptop töltőről

Ha a megvásárolt laptop töltő egyéb paraméterei alapján egyezik az eredeti töltővel, megengedhető néhány apróbb eltérés. Ha az eredeti laptop töltő 19V – 3,42 A, akkor megengedett a 19V – 4,2A-es töltő használata, amennyiben a csatlakozó megegyezik a laptop töltő csatlakozójával.

Az új laptop töltő kapacitása eltérhet a gyári töltőjétől, de csak arányos mértékben.

A laptop töltő meghibásodásakor mindenképpen meg kell vizsgálni a laptop hardverét is. A hosszú és folyamatos használat következtében nem csak a töltő szorulhat javításra vagy cserére, a laptop alaplapján található töltő csatlakozója is felülvizsgálatra szorulhat.

Laptop töltőt és akkumulátort a budapesti laptophardware szervizben érdemes vásárolni.

Terítéken a laptop töltő vásárlása és javítása szakszerűen. A laptop töltő meghibásodásakor egy új hardvert kell vásárolni, melyet a laptop hardver szervizben tudnak szakszerűen biztosítani és javítási szolgáltatásokat is igénybe vehetsz ugyanitt. További érdekes és izgalmas témák olvasásra:  laptop javítás, műanyag burkolat, laptop töltő kiválasztása, laptop szerviz, vásárlás laptop.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!