Szolgáltatás marketing télikert SMS

Új okostelefon a webshopokban

Samsung okostelefon

A legújabb Samsung S8 okostelefon a webáruházban

Galaxy S8 és S8 Plus és szervize

Az okostelefon és laptop tulajdonosok örömére megjelent a Samsung legújabb kütyüje a Galaxy S8 és S8 Plus. Az új telefonok megjelenésével a használt okostelefonok árai csökkennek. A laptop webáruházakban megjelenő újdonságokhoz hasonlóan az új okostelefon megjelenésekor is a paramétereket lesi mindenki.

A március végi bemutató már hagyomány a Samsung számára. Nem csalódtak most sem a kütyük iránt érdeklődők.

Az online boltban kapható kütyü paraméterei

A Samsung S8 megjelenésének marketingje a szokásos módon hallomásokra alapozva indult el, néhány szivárogtatással kezdődött. A Galaxy S8 kijelzője 5,8 hüvelykes képátlóval érkezik, az S8 plus ennél valamivel nagyobb 6,2 hüvelyk lesz. A telefon külső átmérője mégsem változott, csak a keretet tüntette el a gyártó.

A kijelző arányai: 16:9 és 18,5:9 lesz, amihez 2960×1440 pixeles felbontás társul, természetesen HDR Premium, Super Amoled driveren, melynek pixelsűrűsége 570PPI.

A használt olcsóbb

A legtöbb vásárló most kivár, hogy az új kütyü boltokba kerülése után a laptopon rákeressen a használt okostelefonokra, és a régebbi modelleket, S5, S6 esetleg S7 olcsóbban megvásárolhassa.

Laptop helyett is okostelefon?

Az új kütyü egyik legnagyobb dobása, hogy egy dokkoló segítségével átveszi a laptop vagy asztali számítógép funkcióját. A dokkolóhoz csatlakoztathatjuk a nagyméretű kijelzőt, WiFi billentyűzetet és egeret. A Samsung megvalósította azt, ami korábban egyetlen gyártónak sem sikerült: „zsebben a számítógéped”. Magától értetődik, hogy ha nem használt gépet akarunk vásárolni, hanem egy új és friss S8-ast, akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlni majd.

Új okostelefon a webshopokban és az online boltokban vásárolva olcsóbban juthatsz hozzá ehhez az új kütyühöz. Az online boltokban csökken a használt okostelefonok ára, miután megvásárolható az új Samsung Galaxy S8, melyhez szerviz garancia is jár, ezért nem kell attól tartanod, hogy a meghibásodott kütyüvel nem tudsz majd mit kezdeni. Néhány érdekes és izgalmas téma mindenki számára: okostelefon, laptop, laptop kijelző, mobiltelefon, okostelefon, szerviz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!