Szolgáltatás marketing télikert SMS

Formabontó egerek a javából

egér laptop púder

Púderes egér laptophoz, hölgyeknek

Újítások a laptophoz és számítógépekhez csatlakoztatott eszköz tervezésében

A 49 éves számítógépes egér a feltalálása óta sokat modernizálódott, alapvető szerkezetét tekintve azonban semmit sem változott. Időről időre újabb funkciókkal próbálják ellátni az eszközt, mégsem terjednek el az újítások.

Két gomb mindenekfelett

Az egér feltalálásakor 2-3 gombos változatban került piacra, nincs ez másként ma sem. A középső gomb helyén ugyan megragadt a görgő, de a lenyomásra érzékenységet is meghagyták. A négy vagy hat esetleg több gombos egeret gamer-ek csatlakoztatják a laptopjukhoz vagy asztali gépükhöz, a hétköznapi használat során teljesen fölösleges és kihasználatlan.

A laptop megjelenésekor egy időre úgy tűnt, hogy az érintőpanel átveheti, helyettesítheti az egeret, mára kiderült, hogy a legkényelmesebb megoldás marad a mozgatható eszköz.

Egér számítógép laptop

Az első, fából készült egér

Az első egeret egy egyszerű fa kockába helyezett kerekek segítségével építették meg, később a műanyag teljesen átvette a fa helyét.

A műanyag házú egerek egy golyó segítségével határozták meg helyzetüket, majd 2004-től sorozatgyártásra kerültek a lézeres laptop egerek, ezek legjobb tulajdonsága, hogy bármilyen felületen működhetnek. Az egérgyártás történetében az egyik legnagyobb lépés a vezeték nélküli egér megjelenése volt, manapság ez a típus a legkedveltebb.

Egér fűtéssel

A hideg orosz telek során találhatták fel a belső fűtéssel rendelkező számítógépes egeret, amely 45 C fokra képes magát felmelegíteni, a súlya mégsem haladja meg a 100 grammot. A plusz funkció semmilyen hatással sincs a használhatóságára. Természetesen kaphatunk olyan eszközt is, amely nem csak fűt, de hűt is.

Billentyűzet egér laptophoz

Hasznos találmány lehet a transzformer egér, melyet laptop használók számára fejlesztettek ki. Az Adesso AKP-170-es típusban egy numerikus billentyűzetet találunk, melyet az egér műanyag fedelének felhajtása után érhetünk el.

Púderes egér

Talán mondanunk sem kell, hogy hölgyek számára készült az apró tükröt és púdert tartalmazó egér, melyet laptophoz és számítógéphez is csatlakoztathatunk.
Néhány érdekes egér a nagyvilágból.

Formabontó egerek a javából a világ minden tájáról láthatóak. Néhány igazán érdekes egér a számítógéphez és laptophoz ajánlva, nem csak nők részére vásárolható a remek hardver eszköz mindenki számára érdekes képekkel illusztrálva. További érdekes olvasni való témák mindenki számára: számítástechnika, laptop, dekoráció, kampány, számítógép, szolgáltatás, egér.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!